Christine boer: versneden etsen

Beeldend kunstenaar Christine Boer

Het werk van Christine Boer gaat over landschap in beweging. De inwerking van water op land, de invloed van weer, wind en seizoenen, de cyclus van geboorte, groei, voortplanting en dood, de verschillen van dag en nacht, het menselijk ingrijpen in het landschap, de klimaatverandering – het landschap is niet statisch; het beweegt en verandert. Zij geeft daaraan vorm door haar getekende, geprinte en geëtste papieren landschappen te versnijden en in reliëfs door elkaar heen te werken. Zo ontstaat, op grond van een geheel eigen techniek, een nieuw, meer abstract beeld, waarin veranderingen zichtbaar worden en de landschappelijkheid toch herkenbaar blijft.

Bij kunstenaarsgenootschap Kunstliefde in Utrecht in haar vorige woonplaats ontving Christine Boer voor een van deze werken de Boelaardprijs.

Christine Boer studeerde in 2000 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in autonoom beeldende kunst. Haar specialisatie is grafiek.

Website: www.christineboerart.nl

Tel. 06-229 63 470

Deze expositie is nu te zien bij Café op 2 tot begin november. Wil jij ook jouw kunst gratis exposeren? bel dan naar 06-13205488 of stuur ons een e-mail via ons contactformulier.