Posted by on 13/04/2017

Het is alweer twee jaar geleden dat toenmalig burgemeester Jorritsma ons café kwam openen. We waren trots op ons café, maar ook een beetje nerveus. 
Daar was niet echt reden voor, bleek al gauw; het ging goed, en voor we het wisten konden we na 1 jaar al terugblikken op het eerste succesvolle jaar. Het werd ook opgepikt door een lokale krant (zie foto) en het feestweekend was erg gezellig. 

Daarom is het nu opnieuw tijd voor een feest! het weekend van 21 – 22 – 23 april bestaan we precies 2 jaar en hebben we een paar fijne avonden op het programma staan.
Misschien heb je al gezien dat we bij ons 2- jarig bestaan een paar aanbiedingen uit onze keuken hebben? Daar kan je het hele weekend van komen genieten. Ondertussen zijn wij er heel erg trots op dat steeds meer mensen ons weten te vinden (en terugkomen), want daar doe je het als café allemaal voor!

Namens het hele team (zie foto) bedankt voor de afgelopen 2 jaar! Als gast ben je uiteraard welkom om met ons te komen feesten. Wij hebben er alvast heel veel zin in!